Sådan folder du en habitjakke

Det kan være en udfordring at folde sin habitjakke, så den ikke tager alt pladsen i en taske eller kuffert samtidigt med, at den ikke krøller og holder sin facon. Hvis du følger denne guide, kan du folde din habitjakke på en smart måde, så den ikke krøller samt holder faconen på samme tid.

Fold din habitjakke på en smart måde
Der findes forskellige tips og tricks til at folde sin habitjakke på en smart måde. Den smarteste måde er helt klart at vende vrangen ud på sin habitjakke på følgende måde:

  1. Tag fat i habitjakkens krave
  2. Brug dit bryst og din hage til at åbne jakken
  3. Tag fat i habitjakkens armhuler med din lange- og pegefinger
  4. Vend habitjakken på vrangen
  5. Sørg for at jakkens ærmer hænger lige ned
  6. Fold habitjakkens bryststykke
  7. Put habitjakken ned i din taske eller kuffert

Hvis du følger denne korte guide, kan du nemt og hurtigt folde din habitjakke på den helt rigtige måde. Ved at folde jakken på denne måde vil du komme frem til din destination med en habitjakke, der er hverken krøllet eller har mistet sin facon. Derudover vil du også have masser af plads i tasken eller kufferten til andet tøj. En habitjakke har altid bedst af aldrig at blive foldet, men hvis det er en nødvendighed, er denne metode klart det mest optimale. Du skal huske at lægge din habitjakke øverst i kufferten eller tasken, så andre ting ikke krøller eller trykker den flad.

Se denne video hvor Torsten forklarer, hvordan du folder en habitjakke: