Så meget tid bruger du på vasketøj om måneden

Så meget tid bruger du på vasketøj om måneden

I dag er tøjvask nemmere, end det nogensinde har været. Du kan nemlig blot bruge en vaskemaskine, når tøjet skal gøres rent. Så nemt har det ikke altid været, da det en gang krævede hårdt fysisk arbejde at få vasket tøjet helt rent. Dengang tog det også længere tid, end det gør i dag, hvorfor det klart er blevet en nemmere opgave at vaske tøj i dag end i gamle dage. Men selvom det er nemmere og ikke lige så hårdt i dag, så er det stadig utroligt tidskrævende – især hvis man er en stor familie med små børn, teenagere eller lignende.

Hvor længe bruger man rent faktisk på at vaske tøj?

I Danmark er der i gennemsnit 2,5 millioner vaskemaskiner. Disse vaskemaskiner kører ofte rundt i pendulfart, da danskerne vasker rigtig meget tøj. I gennemsnit vasker en dansk familie omkring 5 gange hver uge, hvilket er omkring 20 gange på en måned. Hvis en vask i gennemsnit varer omkring 1 time, så vasker man 5 timer om ugen (uden at bruge tid på at hænge det op, putte det i tørretumbleren og lægge det sammen). Om måneden bliver dette tal til omkring 20 timer blot på at vaske tøj, hvilket næsten er et helt døgn. I og med at det ikke er den sjoveste opgave at bruge tid på, så er det rigtig mange timer hver eneste måned. Det kan derfor godt konkluderes, at det er en vaskeægte tidsrøver.

Spar tid og penge ved at vaske på denne måde

En af de bedste måder, hvorpå du både kan spare tid og penge på at vaske er, at fylde din vaskemaskine helt rigtigt. Rigtig mange fylder den enten for meget eller for lidt. Hvis du sørger for, at din vaskemaskine er helt fyldt ved hver eneste vask, så er det både en fornøjelse for din tid og dine penge. Du ved, at din vaskemaskine er fyldt rigtigt, når du kan føre din hånd ind i vaskemaskinen opover tøjet. Du skal ikke presse tøjet sammen for at kunne gøre det, men blot tage din hånd ind uden at røre tøjet.

Lav en fast aftale med os og spar tid

Mens nogle elsker at vaske tøj, så er det bare et kedeligt gøremål for en masse andre. Hvis du er en af dem, der ikke synes, at det er det sjoveste at vaske tøj, så har du faktisk andre muligheder.

Du kan lave en fast aftale med os. Vi kan komme forbi på din adresse f.eks 2 gange om ugen eller 1 gang om ugen. Vi tager dit vasketøj med til vores renseri og leverer det tilbage igen indenfor 48 timer.
Skriv til os her angående en fast aftale

Hvis du ikke vil være bundet af en fast aftale, kan du også blot bestille afhentning og levering når behovet opstår.
Benyt blot vores bestillingsformular her