Den helt store og specielle bryllupsdag er veloverstået. Det var helt sikkert en dejlig dag med kirkegang, bryllupsbilleder og et brag af en fest. Det kan naturligvis ses på brudekjolen, som ikke længere er lige så fin og hvid, som da du iførte dig den. Uanset om du vil gemme din bryllupskjole, give den videre til kommende generationer eller sælge den, så er det en god idé, at få den renset hurtigst muligt.

Få din brudekjole renset hurtigst muligt
Efter en lang og festlig bryllupsdag har din brudekjole været udsat for mangt og meget. Der kan være pletter fra både makeup, sved, mad, vin samt måske græs og andet snavs fra en udendørsfotografering.
Jo længere du venter med at få din brudekjole renset, jo sværere vil det blive at få den pæn igen, da både pletter og snavs sætter sig godt fast i bryllupskjolens stof. Men hvis du får den renset hurtigt efter bryllupsdagen, så kan den blive ligeså fin og pæn som ny.

Vær opmærksom på rensningen af din brudekjole
Der er rigtig mange måder og gode råd til at komme alle pletterne til livs på, når din brudekjole skal renses. Det er fordi, at en brudekjole ikke bare er en brudekjole – alle brudekjoler er unikke og individuelle. En brudekjole kan være en flot simpel sag syet i et materiale, der ikke er så sart, eller det kan være en brudekjole, der er lavet i sarte materialer som silke og blonder. En brudekjole kan også have både sten, pailletter eller perler påsyet, så den er ekstra sart i forhold til en rensning. Du skal derfor være opmærksom på, hvordan rensningen af lige netop din brudekjole skal være.

Hvilket renseri skal du vælge?
Du kan i princippet vælge at få renset din brudekjole på dit helt almindelige lokale renseri. Det kan i og for sig også være godt nok, hvis du tjekker, om de har en rigtig god feedback på det at rense brudekjoler. Andre renserier har ligefrem specialiseret sig i at rense brudekjoler, så her kan du trygt henvende dig. Du kan eventuelt starte med at spørge, der hvor du har købt din brudekjole, da de ofte kender eller samarbejder med et renseri, som de kan anbefale.

Vælg en professionel rensning af din brudekjole
En brudekjole er noget helt specielt og er fyldt med mange lykkelige minder. Derfor er det en rigtig god idé at få den renset af et professionelt renseri, der har styr på rensning af brudekjoler i sarte materialer.