Fiks din ødelagte lynlås

Fiks din ødelagte lynlås
Vi har alle prøvet det. Lige pludselig går lynlåsen i vores bedste bukser eller vores favoritjakke i stykker. Tøjet har stadig mange år til gode, og det gør lidt ondt bare sådan at smide det ud, hvorfor vi tit gemmer det lidt for derefter alligevel at ende med at smide det ud. Vi har samlet et par gode råd til dig, så du kan beholde dit tøj i længere tid.

Genialt trick til at fikse lynlåse med
Du kender det helt sikkert. Hver gang du lyner lynlåsen i dine bukser eller din jakke, så vil lynlåsens tænder ikke holde sammen, og din lynlås går op hele tiden. Du prøver igen og det samme sker, fordi zipperen er ødelagt. Hvis du ønsker en løsning på dette problem, så skal du blot gøre brug af dette geniale trick.

Sådan gør du
For at fikse din ødelagte lynlås med dette geniale trick, så skal du først og fremmest have fat i en nåletang. Når du har købt eller fundet nåletangen frem, så er du klar til at gå i gang.

Trin 1:
For at få bugt med dit lynlåsproblem, så skal du have fat i den nederste del af lynlåsens zipper. Derefter skal du klemme forsigtigt med nåletangen på begge sider af den nederste del af zipperen, så den bliver strammere. Du må ikke klemme for hårdt, da zipperen derved vil blive for stram, og du vil ødelægge zipperen helt.  

Trin 2:
Når du har strammet den nederste del af zipperen til, skal du lyne zipperen op, for at se om tænderne på din lynlås nu holder sig helt sammen. Hvis du endnu ikke er helt i mål, så skal du prøve trin 1 en gang mere og derefter trin 2 igen. Dette gør du, indtil du har fået strammet zipperen helt korrekt.

Trin 3:
Da du ikke rigtig kan stramme zipperen, når lynlåsen er helt nede i et par bukser, så mangler du at få den nederste del af lynlåsens tænder repareret. Det er meget nemt og hurtigt at gøre, da du bare kører zipperen helt ned og derefter hele vejen op igen. Wupti – nu har du fikset din ødelagte lynlås, og er derfor ikke længere nødsaget til at smide dine bedste bukser eller din favoritjakke ud.

Her kan du se en lille video, der viser, hvordan du fikser din ødelagte lynlås med dette geniale trick:

Hvis du er kommet til at stramme zipperen for meget, ikke har en nåletang eller tænker, at du ikke selv orker at ordne din lynlås, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Læs mere her